Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

584 commentaren van in totaal 584 beoordelingen
Service
Ron (Zevenhuizen)
14/11/2018
10

Kom hier al 14 jaar en altijd prima geholpen. Uitstekende dealer.

Service
van der kwast (den haag)
09/11/2018
8

Alles goed.

Verkoop
Dhr. C.P de Graaff (Den Haag)
02/11/2018
10

Van A tot Z Goed behandeld met een snelle aflevering!

Service
W dominicus (Oegstgeest)
02/11/2018
5

Betere qualiteit controle op geleverde werkzaamheden. Terugbellen als ik daarom vraag. Geen tegenstrijdige info geven.

Verkoop
Dhr. Ortega (Nootdorp )
29/10/2018
10

Vakkundige dealer, uitermate servicegericht. De verkoper was zeer vriendelijk en had veel kennis van zaken. De uiteindelijke aflevering van de auto was een feestje. Er is veel tijd voor de klant.

Service
Herman Louwersheimer (Rijswijk)
29/10/2018
10

Ik kan geen betere garage wensen. Vriendelijke en kundige vakmensen . Wachttijd vliegt om door de getoonde Toyota's en Lexuste bekijken en te vergelijken met mijn huidig vervoermiddel. De verzorging in de koffiehoek is zeer goed , ik voel mij zeer verwend.

Service
J.M. de Heij (Nootdorp)
29/10/2018
8

De motivatie al eerder aan gegeven. Een 8 voor U enz.

Service
A.E.K. Pols (Rijswijk)
17/10/2018
9

De dealer komt prettig over, wanneer je garantie krijgt dan is dat ook echt garantie zonder gezeur, voorheen werd je ook gewaarschuwd wanneer de garantie periode bijna ten einde liep, die herinnering is kennelijk geschrapt maar ik zou daar weer voor gaan. De garage is goed en zeer professioneel en ik vind het niet overdreven duur.

Service
Versteeg (Delft)
17/10/2018
7

Heb geen prijsopgave accu gekregen. Vorig week grote beurt gekregen maar toch deze week 2 x auto niet kunnen starten omdat accu kapot bleek te zijn. Had vorige week bij grote beurt niet geconstateerd kunnen worden dat accu het ging begeven?

Service
Mevr. A M J van Houdt (Rijswijk)
11/10/2018
10

Ik kan alleen maar te vrede zijn, met al mijn vragen en hulp !!

Service
Mickel Joemrati (Den Haag)
11/10/2018
7

Dicht bij huis. Vlotte afhandelingVriendelijk personeel. Stellen je op je gemak. Als je er vroeg moet zijn hebben ze niet alleen drinken, maar ook wat om te eten.

Service
R. Jurkovich (Den Haag)
11/10/2018
10

Uitstekende service, perfect uitgevoerde werkzaamheden.

Service
R van der Meer (Den Haag)
11/10/2018
6

Het verplaatsen van de klantenbalie (werkplaats) is geen verbetering.

Service
Sirpa van der Steen (Voorburg)
11/10/2018
8

Ik kom al 8 jaar bij Toyota. Toen een nieuwe auto gekocht. Altijd in onderhoud. Verder nooit bijzonderheden naast de reguliere onderhoudsafspraken. Gewoon top.

Service
Leen (‘s-Gravenzande)
08/10/2018
0

Zogenaamd uitgevoerde werkzaamheden worden aantoonbaar niet uitgevoerd. Schande voor het merk Toyota deze garage. Klachten worden zelfs (of vooral?) onder garantie niet opgelost. Niet heen gaan dus.

Service
Andreas Woudenberg (den Haag)
05/10/2018
8

Meer eerlijk klantgericht worden. En stabiele dienstverlening. Nu beter dan in 2017. En wanneer een fout wordt gemaakt dan gewoon toegeven en herstellen. Niet verstoppen en hopen dat de klant gek is.

Service
H (Den Haag)
05/10/2018
8

prijs/kwaliteit verhouding

Service
JFDamwijk (Alphen aan den Rijn)
05/10/2018
9

Klant vriendelijk, correct en zeker waar voor je geld.

Service
Tonnie Steegers (Den-haag )
05/10/2018
10

Ik ben zeer tevreden hoe ik gehopen wordt,de mensen zijn erg aardig en behulpzaam.

Service
W.B. Wassink (Voorburg )
05/10/2018
6

Je brengt de auto voor een grote beurt, en wil nog wat op of aanmerkingen maken wat er met de auto aan de hand is.Bijvoorbeeld de verlichting en geluid bij het remmen,maar hier wordt totaal geen actie op ondernomen,Men maakte zelfs geen aantekeningen, dus is de verlichting wel aangepast maar het geluid bij het remmen niet...

Verkoop
B.Hamelink (Den Haag)
02/10/2018
10

Zeer prettige ontvangst en kennis van zaken.

Service
Dhr. M. Pelt (Den Haag)
24/09/2018
9

Louwman Den Haag Forepark voert de onderhoudswerkzaamheden uit zoals afgesproken en denken met je mee. De werkzaamheden worden duidelijk toegelicht. Geen wachtrijen, overbodige praatjes of parkeerproblemen. Het resultaat is prima. Het helpt mee dat Toyota's zo probleemloos zijn.

Service
Anwar Niamat (Den Haag)
19/09/2018
9

Goede service

Service
Hans Wassenaar (Den Haag)
19/09/2018
10

Snelle service en vriendelijk

Service
Chris Lans (Leidschendam)
13/09/2018
10

De gehele afspraak en beurt is in alle tevredenheid verlopen.

Service
J. van Dijk (Den Haag)
13/09/2018
9

Perfecte service, vriendelijkheid, indruk dat er geen onnodige kosten worden gemaakt, snelle afhandeling, prettige verblijfsruimte voor klanten, persoonlijke benadering. Wel is het noodzakelijk om tijdig een afspraak te maken gezien de drukte bij het bedrijf.

Service
John Hofman (Den Haag)
13/09/2018
10

Zij laten je goed merken dat je een klant ben. Altijd zeer vriendelijk. En er word ook altijd koffie aangeboden.

Service
Dhr. B.Ali (Den Haag)
06/09/2018
6

Lekker koffie

Service
johan bloemsaat transport
05/09/2018
9

de vriendelijkheid en de klantgerichtheid en luisteren naar de klant

Service
Jan Langeveld (Den Haag)
29/08/2018
10

Gewoon een topbedrijf

Service
Richard van Beekum (Pijnacker)
29/08/2018
9

Ik ben goed geholpen. Zij zijn mij direct terwille gekomen

Service
Dhr. Co van Lienden (Leidschendam)
23/08/2018
8

Goede en prettige garage en werkplaatspersoneel!!

Service
Dhr.W.asmeijers (Zoetermeer)
22/08/2018
10

Mondeling goed tewoort gestaan en goed te begrijpen

Service
Heezen (Rotterdam)
15/08/2018
8

Ik word iedere keer zeer vriendelijk geholpen, het personeel neemt de tijd voor je en leggen dingen uit. Ook denken ze mee met de klant

Service
Sjoerd Meijer (Den Haag)
15/08/2018
10

Erg professioneel, vriendelijk

Service
dhr. Muller (Voorburg)
10/08/2018
9

Prima service, goed bereikbaar, vriendelijk.

Verkoop
Dhr B. Lie
08/08/2018
10

Allemaal door de fantastische service.Van mijn eerste tot mijn 2e auto

Service
Jan Wegenaar (Leidschendam)
08/08/2018
10

Personeel is zeer deskundig en geeft altijd een duidelijk/deskundig antwoord op gestelde vragen.

Verkoop
Dhr. De Haan
01/08/2018
10

Ik ben nog steeds tot volle tevredenheid client bij Louman Den Haag.

Service
Nina van der Meer
01/08/2018
10

Kan niet beter

Service
R. den Hamer
01/08/2018
7

Prettige en vriendelijke service. Nieuwe receptie is achteruitgang: klantonvriendelijke trap naar de 1e verdieping, de receptie staat verloren in de showroom. Het mist het contact met de ambachtelijkheid van een werkplaats en komt daardoor afstandelijk en kil over.

Service
Annelies Drost
25/07/2018
10

Toyota Louwman: betrouwbaar, goede en vriendelijke service. Geen onnodige verkoop praatjes maar gewoon goed advies. Alles valt en staat natuurlijk bij het product zelf. De Toyota auto is een prima auto in alle opzichten.

Verkoop
arie keus (den haag)
25/07/2018
8

netjes en vriendelijk geholpen

Verkoop
Dewi Renes (Rotterdam)
24/07/2018
8

Geen ervaring met de showroom, levering was buiten op de parkeerplaats.

Verkoop
Arno Koot (Pijnacker )
20/07/2018
10

Ben prima geholpen er werd ook goed naar ons geluisterd wat de wensen waren, toen wij dit kenbaar maakten konden we gelijk een proef rit maken, we waren ook gelijk heel enthousiast over de auto. Even de puntjes op de i zetten en het was geregeld.

Service
Edgar Verwoerdt (Voorburg )
20/07/2018
9

je wordt goed geholpen , en als er iets niet goed gaat wordt het wel spoedig opgelost / en een nette receptie cq medewerkers

Service
HR. g.j.visser (RIJSWIJK ZH)
18/07/2018
9

goede verstandhouding

Service
W. v. Aken (Den Haag)
18/07/2018
10

Tijdens de telefonische afspraak wordt meteen duidelijk wat een servicebeurt gaat kosten. Over een onduidelijkheid werd ik nog teruggebeld. En alles voldeed aan de verwachtingen.

Service
H. Rahamat (Den Haag)
12/07/2018
10

Klantvriendelijk, begripvol, je wordt serieus genomen en de auto wordt kwalitatief goed onderhouden (tot nu toe). Afspraken worden nagekomen.

Service
Joop boektje (Den Haag)
12/07/2018
9

Altijd zeer behulpzaam en correct

Service
Hugo Peltenburg (Rijswijk)
11/07/2018
9

Wederom goed geholpen. Vriendelijk en duidelijk in communicatie.

Service
Dhr.P.J.van Gils
09/07/2018
9

omdat ik zeer goede ervaringen heb met, Louwman Den Haag Forepark,ook zeer correct met garanties.

Service
Wil van der togt (Wassenaar)
09/07/2018
8

Ik vind dat de afleveringskosten te hoog zijn voor wat als een plus occasion aangeboden wordt. Zeker omdat, in mijn geval ook wat duidelijke details van de auto niet waren aangepakt. Dit is later overigens wel naar volle tevredenheid opgelost.

Service
mw. M.T.P. Overdevest (Berkel en Rodenrijs)
27/06/2018
10

Zeer vriendelijke en adequate afhandeling. Vooraf duidelijke prijsopgave. Indien nodig wordt ik tijdig geïnformeerd omtrent noodzakelijke extra reparaties alsmede de daarmee gepaard gaande kosten.

Service
van Veen (Pijnacker)
27/06/2018
7

Navigatiesysteem niet updated. Auto niet op tijd klaar.

Service
Mw Vd Loos (Nootdorp)
20/06/2018
6

Omdat de medewerkers je laten wachten. Ze maken eerst hun administratie af of praten met elkaar. Ook bespreken ze nooit de verschillende opties van reparaties of denken ze mee over toekomstige reparaties.

Service
Ruud bucker (Pynacker)
20/06/2018
8

Tevreden

Service
Wim van Meel (Scheveningen)
20/06/2018
10

Alles klopt

Service
Dhr. De Bos
18/06/2018
8

Goede service, kon snel terecht en geen verrassingen.

Service
haj schmit (den haag)
18/06/2018
10

gewoon volgens afspraak en de auto was nog eerder klaar dan was afgesproken.

Service
Cwj Suijten (Den Haag)
14/06/2018
8

r is altijd wel wat, maar bij mij gaat het altijd goed

Service
Marloes (Voorburg)
08/06/2018
10

Werd goed geholpen,en informatie was goed. Alleen voor de afspraak geen opgave gekregen van alle kosten alleen telefonische gehoord. Vind ik zelf niet echt een probleem, maar andere personen kunnen dat wel vinden

Verkoop
Ben mangroelal (Leidschendam)
06/06/2018
10

De wijze van ontvangst- zeer prettig personeel dat ons te woord stond; ging gelijk aan de slag; geen onnodige opsmuk en vooral niet doen alsof zijn je van wat danook zou voorzien- heel beleefd en vooral duidelijk en helder.

Service
Dhr. T. Berendsen (Den Haag.)
06/06/2018
9

vlotte,keurige bediening.Reparaties worden uitgelegd.Kortom geen klachten hierover.

Verkoop
Mvr. Sahetapy (Leiden)
06/06/2018
8

tevreden met het verloop van het verkoop proces.De toekomst zal leren hoe het verder verloopt.

Service
S Akbarnejad (Den Haag)
30/05/2018
5

The car was properly repaired, but when I got home I saw some damages on car.

Service
E. van Dam (Leidschendam)
24/05/2018
9

Goed geholpen, vriendelijk personeel, er was geen tijd meer om mijn auto te wassen, maar dat werd de volgende dag alsnog gedaan !

Service
H.J. Rietveld
24/05/2018
7

Verkoop was prima, helaas werd na een jaar gebruik van de auto een verkeerde onderhoudsbeurt gegeven.Mag mijns inziens niet voorkomen.Verder wel correct behandeld

Verkoop
Hr Baldewsingh (Schout van eijklaan 18)
24/05/2018
6

Toen ik binnen kwam moest ik wachten totdat ik een medewerker kon spreken Ik stond te wachten er was geen receptionist

Service
Justin Broks (Rijswijk)
24/05/2018
9

Betrouwbaarheid,duidelijkheid en kwaliteit!

Service
Mevr. Vriend
24/05/2018
10

Eerlijk en uitstekend onderhoud aan mijn auto, prima communicatie en service.

Service
W.A.M. Bogers (Den Haag)
24/05/2018
10

betrouwbare, service gerichte dealer, hulpvaardig personeel, prettige wachtruimte.

Service
Dhr. Th de Nooij (Den Haag)
23/05/2018
8

betrouwbaar, klantvriendelijk, super service

Verkoop
Cora Baaij
17/05/2018
10

We zijn er fijn geholpen, vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben.

Service
Nicola Kellermann (Wassenaar)
17/05/2018
10

goede service, vriendelijke medewerkers, alles op tijd en niet te duur

Service
Erik van der Maas (Voorburg)
16/05/2018
9

Vriendelijk en efficiënt geholpen. Mijn onverwachte verzoek mijn auto op een bepaald tijdstip (eerder) terug te krijgen is prima opgelost! Met veel dank!

Service
Mw w nennie (Zoetermeer)
16/05/2018
10

We hadden een mankement aan de auto wat een andere Toyota garage niet zag bij deze garage hulp gevraagd en direct bij het starten wist de monteur al wat het was , helaas heeft de andere garage ondanks dat ik daar meerdere keren geweest was met de klacht van een”tik die ik hoorde niets aan gedaan en heeft dat onze motor gekost dus moesten we een andere auto kopen en blijven we bij het fore park

Service
Tvp (Rijswijk)
16/05/2018
10

Zeer goede service,vakkundig en klantvriendelijk personeel

Service
E. Kroone (Den Haag)
09/05/2018
9

Uitstekende service en zeer klantgericht. De mensen die er werken hebben veel ervaring en kennis en er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing

Service
Ton Jense (Zoetermeer)
09/05/2018
9

Professionele, servicegerichte organisatie. Ik wordt er steeds prima geholpen. Als de wachttijd te lang wordt, krijg ik een vervangende auto mee en anders wacht ik even tot de werkzaamheden klaar zijn. Koffie en internet is aanwezig. Ik zou niet weten wat hier nog kan worden verbeterd, of ze moeten hun diensten gratis gaan aanbieden :-).

Verkoop
Jim (Voorburg)
07/05/2018
10

Klantvriendelijke en professionele dealer

Verkoop
Dhr. I. BHOLAI (Den Haag )
04/05/2018
10

Ik ben ten allen tijden goed geholpen vanaf de proefrit tot aan de aflevering van mijn nieuwe auto. De verkoper was zeer behulpzaam, meedenkend en vriendelijk.

Verkoop
Gary Hartmann (Voorburg)
02/05/2018
10

Zoals ik al eerder zei, zeer professioneel en perfecte service gericht en zeer goede service. Zij lossen elk probleem gelijk op.

Service
Mevr. R.M. Crombeen (Den Haag)
02/05/2018
10

Correct en professioneel personeel

Service
A. van Olderen (Rijswijk)
25/04/2018
8

Prima dealer en garage.

Service
Alex Landman (Rijswijk)
25/04/2018
9

Hoewel ik tegelijk met de eerste baliemedewerker naar binnen ging werd ik toch direct geholpen.Het onderhoud werd tijdig en correct uitgevoerd. Tijdens het onderhoud werd ik gewezen op een sterk vervuild interieurfilter waarbij ik zelf de keuze kon maken om het te laten vervangen.Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de wachtruimte was prima vertoeven.

Service
C. DE
25/04/2018
9

DESKUNDIG, BETROUWBAAR,KLANTVRIENDELIJK.

Verkoop
Piet Dijkstra (Leiden)
25/04/2018
10

efficiènte en ook aangenaam soepele afhandeling

Service
Ton van Geijlswijk (Zoeterwoude )
25/04/2018
10

Prima op tijd geholpen vriendelijke mensen aan de balie

Service
F.A. Knol (Den Haag)
18/04/2018
9

Ik ben vooral erg positief door de wijze waarop de verkoopafdeling me geholpen heeft.

Service
R. Kleinveld (Den Haag)
18/04/2018
9

14 jaar trouwe klant, altijd klantvriendelijk en altijd weer net dat extra beetje aandacht!

Service
S. van Dijk
18/04/2018
8

Werknemers aardig, behulpzaam, duidelijk met het kostenplaatje.Alleen moesten lang wachten voor een kleine beurt, dat was wel jammer, omdat je een vrije dag neemt.Niet alles op een dag gedaan omdat het dan nog langer zou duren.

Service
dhr R Vermeulen (Den haag)
10/04/2018
8

de afspraak klopte en het repareren is in orde bevonden

Verkoop
Rob Gordijn (Den Haag)
09/04/2018
10

Het is een feestje om bij Louwman een auto te kopen. Wat een geweldige service.Vooral het filmpje een paar dagen voor de aflevering van de gepoetste auto vond ik erg leuk.Kortom een aanrader.

Service
Martin van der Harst (Leidschendam)
05/04/2018
8

Worst Altijd prima geholpen

Service
mevr Denneboom (Delft)
05/04/2018
9

betrouwbaar, bereikbaar, vriendelijk. De vraag of alle werkzaamheden volledig en goed zijn uitgevoerd, kan ik alleen hopen, ik was er niet bij en kan het niet beoordelen. Ik heb er alle vertrouwen in.

Service
Paula van der Plaats (Leidschendam)
05/04/2018
10

De goede service, en uitleg over wat er moet gebeueren, zodat je niet onverwacht voor hoge kosten komt.

Service
Mevr. C.J.A. de Iongh (Den Haag. )
04/04/2018
10

Zeer goede dealer geeft altijd een eerlijk en duidelijk en deskundig advies over de uit te voeren reparaties. En wat ook belangrijk is je kan altijd wachten op de reparaties tot het is uitgevoerd. Het is een Top ?? dealer.

Service
Arie Rog (Den Haag)
28/03/2018
10

Prettige manier van zaken doen zeker bij de afdeling verkoop ik kom al 40 jaar bij dezelfde verkoper. Mijn kinderen rijden ook toyota en zijn ook klant bij Louwman dus zijn er dus mee opgegroeid met de naam Louwman . Vandaar mijn positieve beoordeling.

Verkoop
Aura Baciu (Leiden)
28/03/2018
10

VriendelijkTechniche kennis van de autoPersonelijk andacht

Service
Dhr . Domburg (Den Haag)
28/03/2018
9

Duidelijke afspraken over tijdstip en prijs, vriendelijke bediening, zeer service gericht

Service
A.C. van den Broek Humphreij-Nijhuis (Den Haag)
21/03/2018
10

Service- en klantgericht; betrouwbaar; afspraken worden nagekomen; vriendelijk; schone auto terug; redelijke prijs-kwaliteit verhouding; schone wachtruimte met goede voorzieningen.

Service
Remco mulder (Delft)
21/03/2018
10

Nette service en de prijs opgave wie ze gaven voor de service beurt klopte! Kwam niet voor verrassingen te staan.

Service
Diet van Hoek-Barten (Wassenaar)
15/03/2018
10

Louwman is een professioneel, betrouwbaar, en klantvriendelijk bedrijf met vriendelijke en deskundige mensen in dienst. Die duidelijk uitstralen een lid van de Louwman/Toyota-familie te zijn.

Verkoop
J.R. Vollebregt-Pettersson
07/03/2018
9

Goede service en er zelf in verleden gewerkt

Service
Myrna van Kuijk (Den Haag)
05/03/2018
10

Goede locatie. Prima verbinding met OV. Vriendelijke ontvangst en een prettige wachtruimte

Verkoop
Nico van der Sloot
01/03/2018
10

Vriendelijke dame die mij continu op de hoogte heeft gehouden van het hele proces.

Service
Jan Vrencken (Wateringen)
28/02/2018
9

klantgerichtheid, goed getraind personeel. Subprocessen zijn goed geborgd.

Service
Knulst (Zoetermeer)
28/02/2018
9

Waardering zou 10 geweest zijn wanneer de werkplaatsreceptie telefonisch en per mail beter bereikbaar zou zijn. Abusievelijk werd op de factuur een km stand van 89155 km vermeld, terwijl op de garagelijst correct 85155 was vermeld. Ondanks moeizaam telefonisch contact en direct e-mail contact is me niet duidelijk of dit inmiddels is gecorrigeerd. Voor het overige niets dan gunstige ervaring met werkplaats en werkplaatsreceptie.

Service
Peter Keus (Berkel en Rodenrijs)
28/02/2018
8

Keurig geholpen bij brengen en halen van de auto voor een onderhoudsbeurt. Auto klaar op afgesproken tijdstip en kosten conform prijsopgave.

Service
M.A.Dimcheva (Den Haag)
23/02/2018
10

Ik ben zeer tevreden van alles!

Service
Thelma van der Tas (Voorburg)
19/02/2018
10

Uitstekend bedrijf. Betrouwbaar, professioneel en vriendelijk.

Service
Arno Hartel
15/02/2018
0

Het is deze dealer niet gelukt om de klacht over teveel rookontwikkeling op te lossen, ondanks een uitgebreide diagnose een half jaar eerder waar een bepaalde onderzoeksrichting werd geadviseerd. Volgens mij werd nu alleen de boordcomputer uitgelezen, die (net als een halfjaar eerder) geen abnormale uitslagen vertoonde. Ik heb alle diagnoses van eerder door dezelfde dealer bijgeleverd en apart vermeld bij het maken van de afspraak. De volgende 3 dagen rookte mijn Toyota were naar hartelust.Verder kreeg ik het aanbod om voor 750euro een mistlamp en een achterlicht te laten vervangen tbv APK. Na tegensputteren van min zijde kwam het aanbod dat dit ook voor 400 euro kon met goedkopere onderdelen. Dat had ik liever meteen gehoord dat die mogelijkheid er was. Uiteindelijk is de auto ergens anders goedgekeurd zonder enige vervanging...

Service
B.C. Jongeleen (Den Haag)
09/02/2018
9

goede service, kundige mensen, vriendelijk

Service
J. van Dijk (Den Haag)
05/02/2018
8

Bedrijf maakt een zeer degelijke en betrouwbare indruk. Alle werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en de auto werd netjes afgeleverd. En dar kwam ook nog een vriendelijke service bij.

Service
A. Roza (Warmond)
31/01/2018
9

goede service en communicatieopmerking: de wachttijd is altijd langer dan opgegeven

Service
p langezaal (denhaag)
17/01/2018
9

we zijn zeer tevreden over deTOYOTA en de service

Service
Dhr. B.Put (Rijswijk)
16/01/2018
9

Als klant netjes behandelt en goed ingelicht over de gedane werkzaamheden en keurig gebeld over geconstateerde mankementen.

Service
Franny mulders (Den haag)
16/01/2018
10

Prima service heel aardig personeel zeer tevreden

Verkoop
J. Mulder (Den Haag)
10/01/2018
10

De verkoopster bij Toyota heeft me fantastisch geholpen en zelfs mijn belang (klant belang dus) verdedigd tegen de lease maatschappij. Dat vond ik dapper en visionair. Zo ga je inderdaad met klanten om.

Verkoop
John La Grand (Den Haag)
10/01/2018
10

Heel goede voorlichting gehad. Leuke aflevering van de auto. Zeer tevreden.

Service
M.E. Gijsbers-Verwijs (Wassenaar)
03/01/2018
9

Vrijwel altijd gaat het snel en goed.

Service
Versteeg (Delft)
03/01/2018
8

service oké. Aantal (2) onderdelen was niet aanwezig en kon niet direct geleverd worden. Is verschoven naar later

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Ik ben zeer tevreden.

Service
R. van Beekum (Pijnacker)
20/12/2017
9

Ik word hier altijd erg prettig en vriendelijk geholpen

Verkoop
Anoniem
14/12/2017
10

geen opmerkingen

Service
Anoniem
14/12/2017
9

medewerker luisterde goed en was duidelijk met zaken doen. Heeft zaken ook goed gecoördineerd met lease maatschappij. Goed service!

Service
Danny Tiemens (Den Haag)
13/12/2017
0

Wisselen naar winterbanden wordt berekend terwijl elders gratis bij grote beurt waarbij wielen er toch af moeten. Optelfout in factuur. Telefonisch niet bereikbaar en terugbelafspraak wordt tot 2 x toe niet nagekomen. Ook op email wordt niet gereageerd

Service
Riet Bolleboom (Liedschendam)
13/12/2017
10

Snelle en correcte behandeling

Service
M Smit Messemaker (Voorburg)
12/12/2017
10

De werkplaatsmanager heeft een probleem zeer goed opgelost.Het probleem was dat een uitgevoerde taak (accu bijvullen) niet vermeld was op de factuur. Bij het nalopen van de factuur bij betaling werd daardoor ook niet gewezen op een mogelijk slechte conditie van de accu. Bij het onverwacht niet starten van de auto enkele dagen later werd door het wegsleepbedrijf een defecte startmotor als oorzaak aangemerkt en niet een defecte accu. Onderzoek in de werkplaats van Toyota gaf aan een defecte accu. Hierdoor ontstond er bij ons grote verwarring, die uiteindelijk door de werkplaatsmanager is opgelost.

Service
Rob Ramsteijn (Den Haag)
12/12/2017
9

Ik word altijd vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

prima

Service
C.W.Krol
06/12/2017
8

Onze ervaring is niet al te uitgebreid, omdat we van de auto een beperkt gebruik maken, maar de ervaring die we hebben is zeer positief.

Service
De Leeuw (Leidschendam)
29/11/2017
10

Entree, schoon. Balie personeel vriendelijk en attent.Telefonisch bericht dat auto kon worden opgehaald.Prima uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.Auto zelfs wasbeurt gehad.

Service
Anoniem
23/11/2017
9

Ik kom al zo lang bij deze dealer. Prima, nooit geen klachten gehad.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Prettig service gericht bedrijf

Verkoop
Anoniem
21/11/2017
9

Goed verkoopster, goed na zorg en top auto

Service
Anoniem
15/11/2017
10

Erg goede autodealer. Prettige receptie. Goede service!

Service
Anoniem
14/11/2017
8

vriendelijk, vlotte afhandeling, snelle service

Verkoop
Vinkestein (Rijswijk)
10/11/2017
10

Al 30 jaar goed contact met Louwman, met name met een goede medewerker!

Service
Anoniem
08/11/2017
8

ik vind 8 een hoog cijfer

Service
H.W.Louwersheimer
08/11/2017
10

Vriendelijk en vakkundig personeel. Fijne wachtruimte met de mogelijkheid de nieuwste Toyota modellen in de showroom te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken.

Service
Anoniem
07/11/2017
3

Het verkooppraatje met de smiley prijs onderhandeling is leuk en ik moet zeggen we hebben een heerlijke auto gekocht alleen als je net buiten de garantie valt hoop,je wel op enige coulance van zo een groot bedrijf en als er dan tot twee maal nee wordt verkocht kan ik alleen maar zeggen , bij de kleine man kom je beter tot je recht , echt.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

we vinden deze garage heel goed in vergelijking met andere Toyota garages.heerlijk schoon en gewassen je auto terug en rustige uitleg factuur .tevens is de ophaalservice een uitkomst .

Service
Dorothy van Bakelen (Den Haag)
01/11/2017
9

Gioede service: punctueel, meedenkend, zoeken naar geschikte oplossing, redelijk geprijsd.

Service
Anoniem
25/10/2017
8

in alle opzichten, receptie, werkplaats, een goede, degelijke garage

Service
Ton Dekker (Bergschenhoek)
25/10/2017
10

Vriendelijke service gerichte medewerkers, ook de monteur was zeer bereid om extra uitleg te geven. Een prettige sfeer waarbij je voelt dat kwaliteit leidend is.

Service
Anoniem
23/10/2017
9

Prima service. Bij onverwachte pech is onze auto snel gerepareerd en kon ik hem binnen 3 dagen weer ophalen. Tot mijn verrassing was hij helemaal schoon gewassen. Top!

Service
Hans Wassenaar (Den Haag)
18/10/2017
10

Prettige medewerkers, service gericht, duidelijk en vriendelijk

Service
Anoniem
13/10/2017
7

Toyota is een sterk merk met goede betrouwbaarheid. Helaas gaat er bij het maken van afspraken veel mis bij deze vestiging. Ook zijn reparaties niet altijd in een keer opgelost.

Service
Anoniem
11/10/2017
8

je kunt bellen tot je een ons weegt voordat de receptie opneemt

Service
Maarten van woudenberg (Voorburg)
11/10/2017
9

Al jaren prima behandeling en prima uitg gevoerde werkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
7

eerste indruk van louwman

Service
G. Ruiten (Den Haag)
04/10/2017
8

Vriendelijke meedenken mensen. Goede service. Mooi gebouw. Zeer tevreden over deze autodealer.

Service
H. Sharif (Den Haag)
04/10/2017
8

Tevreden!!!

Service
Anoniem
02/10/2017
8

De aanmelding telefonisch gedaan en correct behendeld.extra kosten werden me telefonisch voorgesteld gedurende de reparatie.afhandeling naar alle tevredenheid.Mijn auto schoon en gepoetst teruggekregen. Super!

Service
Anoniem
29/09/2017
9

Ik ben uitermate tevreden over het verloop vanaf het moment van de afspraak tot en met het ophalen van de auto na de servicebeurt. Goede voorlichting en zeer vriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
27/09/2017
8

goede service

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Gewoon goed , aardig en kundig personeel !

Verkoop
Anoniem
25/09/2017
10

Ik heb de diensten van DEN HAAG - Louwman Den Haag vele malen gebruikt. Altijd de dienst was op het hoogste niveau.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
10

Ik heb de gastvrijheid, vriendelijkheid, duidelijkheid en behulpzaamheid van de verkopers als zeer positief ervaren (Ik had te maken met twee verkopers, een aan het begin en een bij de aflevering. Een derde verkoper heeft mij al eerder op het spoor gezet met allen heb ik dezelfde positiever ervaring).

Verkoop
Dhr.J.N.Tijdden (Rijswijk(zh))
30/08/2017
10

Ik ben van af het binnenkomen tot het afleveren van de nieuwe auto zeer na tevredenheid behandeld niets was te veel gevraagd

Service
Anoniem
25/08/2017
8

Beleefd en prettig personeel. je kunt een leenfiets meekrijgen en je wordt gebeld als de auto weer opgehaald kan worden.

Service
Bijster
17/08/2017
10

Vriendelijk goede service

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Op grond van mijn ervaringen

Service
Verrijzer (Voorburg)
16/08/2017
7

Gehaast en onpersoonlijk

Service
R. Rewagad (Den Haag)
15/08/2017
2

Low score because, I was cheated recently by Toyota Louwman Den Haag. I made the reservation for the rental car well in advance, however they provided me a bigger car than necessary. The cheating was that neither while collecting nor delivering I was not told that the rental price is higher (twice). In the past I paid for the rental cars directly at the time of delivering, but this time they told that I will get a bill at home. This should have been a warning for me to cross-check but I trusted them. For others I will recommend: watch out, ask specifically for the pricing of the rental car while collecting and demand the payment at the time of delivering.

Service
Anoniem
11/08/2017
10

Zeer goed geholpen bij het plannen en uitvoeren van de apk en onderhoud op onze Avensis vlak voor de vakantie. Zelfs de kosten waren lager dan vooraf aangegeven. Top!

Service
Jan Wegenaar (Leidschendam)
09/08/2017
10

Zeer deskundig,vriendelijk personeel! Zeer goede uitvoering opdracht en heel nette aflevering voertuig! Ben dan ook tot volle tevredenheid 25 jaar klant van Louwman Den Haag

Service
mw. C.L.C. van Gans
03/08/2017
9

zeer tevreden, geen klachten!! Ga zo door

Service
Aad van Haaften (Den Haag)
02/08/2017
4

Telefonische bereikbaarheid en communicatie kan verbetert worden.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Uitstekende service zowel van de werkplaats als de receptie, helaas is de prijs wat hoger dan wenselijk.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Erg te reden over kwaliteit en service

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Service is goed uitgevoerd, volgens de prijsopgave. Ik ben gebeld over de extra werkzaamheden met prijsopgave. Auto was zelfs heel netjes gewassen bij afhalen. Prima.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

great service & hope I could understand all questions correctly

Service
M. Zwarts (Rijswijk ZH)
27/07/2017
7

prima service, onderhoud en klantvriendelijkheid

Verkoop
Urvan Pourier (Den haag)
27/07/2017
9

Goede service

Service
Henk van Steenbergen (Den Haag)
26/07/2017
8

service en duidelijkheid over de te verwachten kosten van reparatie's en onderhoud.Vind het ook prettig dat ik weet dat de dealer het meeste ervaring heeft met de auto.

Service
M.H. Wieringa
26/07/2017
9

Vriendelijk, adequaat. Afspraken komt men na. Auto zelfs gewassen. Bij drukte komt zelfs verkooppersoneel de werkplaats ondersteunen om je te woord te staan, zodat je je niet ergert aan lange wachttijden.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Prettig klantcontact, prima service en je weet waar je aan toe bent. Fijn om m'n auto hier in onderhoud te hebben.

Service
Anoniem
24/07/2017
1

geen goede service. de werkplaats levert geen goed werk af. ik vroeg om een interieur behandeling, die niet uitgevoerd werd, ik zag dat mijn auto geen interieur behandeling gekregen heeft, wel voor betalen, geen goede service afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
10

Alle afspraken zijn keurig nagekomen.

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
9

Goede service,
ligging is ook ok
behulpzaam

Verkoop
Mariana Dimcheva (Den Haag)
19/07/2017
10

Ik ben zeer tevreden van alles

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Zij geven een vertrouwt gevoel als je al binnen komt.
Altijd een praatje,koffie kan je pakken.
Ze willen je graag helpen.
Ze zien je staan. Service Is er prima.Niks op aan te merken.
Wij kopen onze volgende auto weer bij Louwman Den Haag.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

De Mensen Zijn Er Onwijs Vriendelijk Gewooon Helemaal TOP

Service
Dhr. Jan Langeveld (Den Haag)
12/07/2017
10

Goed en vriendelijk personeel aan de balie en vakkundig personeel in de werkplaats

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Vriendelijke en goed geinformeerde medewerkers die de tijd voor je nemen. Ik heb niets negatiefs ervaren.
De auto zelf is mijn eerste hybride en dat was eerst even wennen maar dat is nu helemaai ok en heerlijk zuinig.

Service
Anoniem
30/06/2017
5

Als ik vraag een prijs wat iets kost moet je de prijs geven wat totaal kost dus netto en niet later de prijs met 21 procent erbij rekenen.
Bah

Service
A.van Buggenum van Duuren Mvr. (Den Haag)
30/06/2017
8

reeds gedaan

Verkoop
W.Punt (Den Haag)
30/06/2017
7

Wij hebben nieuwe yaris gekocht met inclusief een TOM TOM maar bij de aflevering zat hij er niet in.
Dus de nieuwe auto konden wij laten staan tot laat in de middag.
Dit was een min puntje.

Verkoop
Anoniem
26/06/2017
8

Servic altijd correct

Service
Anoniem
21/06/2017
10

Vriendelijke, vakkundige en betrokken mensen. Kan er altijd terecht en lossen kleine problemen snel op.

Verkoop
Anoniem
21/06/2017
10

Klantvriendelijke benadering en afhandeling

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Auto niet gewassen en geen voorlichting over soort beurt en kosten.

Verkoop
Frans Erwich (Wassenaar)
21/06/2017
10

Louwman Den Haag krijgt van mij een 10, omdat de hele transactie van de aankoop van de nieuwe auto en de inruil van de vorige auto tot mijn volle tevredenheid is verlopen. De verkoper heeft mij voortreffelijk geadviseerd en ook over de nieuwe auto (een Yaris) ben ik bijzonder tevreden.Daarom beveel ik Louwman Den Haag van harte aan bij mensen die nog op zoek zijn naar een betrouwbare auto!

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Het telefonische contact gaat wat moeizaam, voor de test word er serieus gewerkt, en als klant corect behandeld.

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
8

Prima garage.

Service
Anoniem
09/06/2017
8

ik word altijd vriendelijk en correct ontvangen en snel geholpen.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Omdat ik maar 2.000 km per jaar rijd, wordt de kleine en grote beurt met verstand en niet met kilometers beoordeeld.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Goede correcte service, houdt zich aan de afspraken en een redelijke prijs

Service
Dhr Kaffa (den Haag)
07/06/2017
8

Ik ben erg tevreden hoe ik wordt geholpen en goede service

Service
l spaans (denhaag)
07/06/2017
6

ik heb een afspraak gemaakt, maar ze wisten van niets

Verkoop
Morgenland C.P.
07/06/2017
9

Al mijn onderhoudsbeurten Kleine en grote beurten werd ik heel goed geholpen. Er is tussen werkplaats en client een goede verstandhouding. De medewerkers van de werkplaats proberen wat in hun vermogen is te helpen.

Service
Anoniem
06/06/2017
8

goede service

Verkoop
Knol, F.A. (Den Haag)
06/06/2017
8

Enthousiaste verkoopmedewerker

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Zij onderhouden goed contact en betrekken de klant erbij.
Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de acties die er zijn.

Service
Anoniem
26/05/2017
9

vriendelijke benadering van de klant, werkzaamheden altijd goed uitgevoerd, uitleg goed, koffie ook. Misschien wat meer typisch vrouwenbladen om te lezen tijdens 't wachten.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

we worden altijd netjes behandeld, de auto goed gecontroleerd ( er mankeert bijna nooit iets aan) en wat ik vooral prettig vind, is dat hij altijd even door de wasstraat gaat.

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
10

Goede service en vriendelijk geholpen

Service
Suijten (Den Haag)
18/05/2017
8

Alles was in orde

Service
Anoniem
17/05/2017
9

In alle opzichten een goede en betrouwbare garage

Service
R. van Beekum (Pijnacker)
17/05/2017
10

Ik werd keurig te woord gestaan en de volledige afhandeling van mijn storing is goed verlopen. Ook de monteur was erg behulpzaam en ik kreeg nog een korte rondleiding in de werkplaats

Service
Anoniem
10/05/2017
7

Graag betere telefonische afhandeling bij afsreken onderhoud, dus niet doorverbinden!
Verder goede afhandeling en service

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
10

Prettige behandeling

Service
Niels van Rijn (Leidschendam)
04/05/2017
9

prettig geholpen, mooie omgeving

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Prima. Geen 10, omdat ik aan de geheel andere kant van Den Haag woon, maar daar kan Louwman niets aan doen!

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Mijn auto is zes jaar oud. Ik rijd er weinig mee ( ca 10.000 p j. vooral werkplaatservaringen voor routine controles e.d.. Duidelijke afspraken en uitleg waar nodig. Veiligheidscontrole op eventuele schade na kleine aanvaring met lage verkeersheuvel was gratis. Alleen: de vestiging na de verhuizing naar het Forepark is vanuit Rijswijk moeilijk bereikbaar gezien de drukte op het Pr. Clausplein en aansluitende wegen.

Service
Bolleboom (Leidschendam)
03/05/2017
10

Goede aanrijtijd... deskundig personeel ben zeer tevreden

Service
Anoniem
28/04/2017
9

Vriendelijk, deskundig en meedenkend personeel.

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Klantvriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
10

Prima service

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Omdat Ik tot nu toe heel tevreden ben

Verkoop
Leonie
26/04/2017
10

Direct te woord gestaan; vriendelijke en ter zake kundige medewerkers; persoonlijke benadering; rekening houdende met mijn persoonlijke wensen; geschikte wachtruimte (als je wilt wachten tot de auto voorzien is van een onderhoudsbeurt); prijsopgave vooraf en overleg als er toch meer kosten bij zouden komen ivm vervanging van onderdelen/materiaalkosten.

Service
H. J. Rompa (Voorburg)
20/04/2017
9

De Toyota dealer Is klantvriendelijk en duidelijk. De auto opzich is prima daar ben ik zeer tevreden over en mijn volgende zou zeker weer een Toyota zijn. De werkplaats is duidelijk en altijd punctueel.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Prettige professionele receptie. Nog nooit een echte reparatie nodig gehad in 15 jaar Toyota rijden. Service card is een uitkomst: kleine reparaties zoals ster in voorruit, lekke band, lampje vervangen zijn gratis.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Omdat ik fijn geholpen ben

Verkoop
A.Rog (Den Haag)
19/04/2017
10

Al 38 jaar klant bij dezelfde verkoper, dit zegt genoeg denk ik maar nogmaals ook mijn kinderen zijn ook klant bij Louwman Den Haag en rijden Toyota met volle tevredenheid.

Service
Mevr. M.A.Dimcheva (Den Haag)
19/04/2017
10

Ik ben zeer tevreden met alles

Verkoop
Anoniem
18/04/2017
10

De verkoper is enorm enthousiast. Het bestellen en kopen van de auto ging heel soepel. De auto werd eerder afgeleverd, zoals de verkoper al liet weten. Hartelijk dank voor de tijd en uitleg bij het bestellen en de aflevering van de auto.

Service
Anoniem
12/04/2017
7

De auto had een aantal gebreken, welke een dag na aflevering al werden opgemerkt. Het is keurig en naar behoren gemaakt en vervangen.

Service
Dhr. Faroek Nurmohamed (Nieuw Vennep)
07/04/2017
9

Tijdens het bezoek wordt je volledig op de hoogte gehouden van de voortgang.
Aandacht en service is optimaal.

Verkoop
Anoniem
06/04/2017
10

Klantvriendelijk een heeft tijd voor de klant

Service
Hugo Houtman (Den Haag )
05/04/2017
10

De ontvangst is vriendelijk en correct. Kleine defecten worden snel verholpen, één keer zelfs gratis.

Verkoop
A. Verschuuren (Leidschendam)
23/03/2017
9

Goede uitstraling, ligging en goed personeel. Snelle service.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Voor de jaarlijkse beurt ben ik prettig geholpen, alleen de prijsopgave voor bevestigen strip voorruit vind ik wel heet erg hoog :
€ 345,-

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Nooit problemen en vakkundige mensen

Service
Mohamed Magdeldin (Elzendreef 105)
23/03/2017
10

every thing went fine

Verkoop
Reinier Dorrepaal (Leidschendam)
23/03/2017
9

Goede dealer.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

klant vriendelijk en goede uitleg.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Het gehele service traject is efficient en klantvriendelijk ingericht. Dit traject is prima afgestemd op mijn behoeften.

Service
DHR C.P.Vierling (Leidschendam)
16/03/2017
9

dat ik altijd goed geholpen wordt

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Goede service en dicht bij huis

Service
R. Jurkovich (Den Haag)
08/03/2017
10

Beleefd, goed uitleg over wat de situatie was en wat er voor een reparatie was

Service
W Huis
28/02/2017
7

kan beter. auto teruggekregen met verlichting stand UIT. Bij ons staat verlichting altijd op AUTO. Daardaar stuk zonder licht geredenden. Heel vervelend.

Service
Anoniem
27/02/2017
9

goede service, denken met je mee, probleem prima opgelost

Verkoop
Anoniem
23/02/2017
9

Zeer vriendelijk personeel en een ruime keus

Verkoop
A B van der Valk (Zoetermeer)
22/02/2017
10

Dames en Heren
Van Toyota Louman Den Haag
Op deze manier wil ik iedereen bedanken voor de zeer goede service en medeleven.
Nadat ik op een onfortuinlijke manier afscheid moest nemen van onze Toyota Yaris,
Waar ik met plezier toch een ruimjaar van genoten heeft.
De werkplaats voor de eerste opvang op die onfortuinlijke dag.
Ik werd goed opgevangen en met goede raad en daad bijgestaan.
Dan de afdeling verkoop die zeer goed zijn in het meedenken in onze situatie,
wat resulteerde in de aanschaf van weer een nieuwe Toyota Yaris.
Waar ik me op dat moment toch zeer veilig in voelde.
En het mogelijk maakte om op zeer korte termijn weer een Yaris te leveren die weer geheel naar ons zin is.
Dames/Heren
Bedankt!!

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Plezierige service en werkzaamheden van goede kwaliteit.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Vakkundig onderhoud, vriendelijk personeel, geen lange wachttijden.
En een gratis leenfiets :)

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Ontvangst, kundigheid sfeer en de antourage bereikbaarheid van deze dealer

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Goede en vriendelijke hulp. Reparaties uitstekend. Wordt goed meegedacht voor een passende oplossing. Enig nadeel is dat de dealer wat duurder.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Grote klasse deze dealer/importeur . Goede ontvangst en uitstekend geholpen in het hele koopproces . Heel vriendelijk personeel . Niet opdringerig en zeer professioneel.

Service
Mevr. Warners (Den Haag)
22/02/2017
10

Afgesproken prijs was correct. Afgesproken tijd werd nagekomen en auto werd schoon afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
10

Vriendelijk, professioneel, service

Service
Anoniem
15/02/2017
8

Goed bedrijf met veel goede auto's zowel nieuw als occasions een goede prijs kwaliteit verhouding . In veel prijsklasse goede auto's. (Het is wel Toyota)

Service
Leonie T (Zoetermeer)
15/02/2017
10

Super tevreden over Louwman Den Haag Forepark: vriendelijke medewerkers, uitstekende service, men komt de afspraken na, prettige receptie, schone werkplaats. Men gaat zorgvuldig met mijn auto om. En ik krijg hem tip top onderhouden, verzorgd en... Gewassen weer mee om de volgende duizenden kilometers te kunnen rijden.

Service
t,g,h, Berendsen (den haag.)
15/02/2017
10

auto wer gehaald van huis en eveneens teruggebracht. gewassen en van binnen gereinigd.

Verkoop
Martijn (Bergen op zoom)
14/02/2017
10

Uitmuntend

Verkoop
Martin Zondag (Wassenaar)
01/02/2017
10

Ben erg goed geholpen door de verkoper dus een aanrader 👊🏻👍🏻

Verkoop
Anoniem
30/01/2017
8

Klantvriendelijke medewerkers die je direct bij binnenkomst aanspreken en groeten.

Verkoop
Anoniem
25/01/2017
10

Alles veriep naar tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
25/01/2017
10

Wij waren zeer tevreden
uiterst klantvriendelijk

Service
Anoniem
18/01/2017
10

Perfecte en vriendelijke service. Prettige omgeving om in te wachten.

Service
Dhr. Bergevoet (Den Haag)
10/01/2017
6

Er is weinig ruimte om een werkplaatsafspraak te maken (volle agenda)
M'n auto is gemiddeld tè lang in de werkplaats (2 dagen)
Onderdelen zijn zelden voorhanden
Toyota biedt te weinig service aan de eigenaar van een auto die ouder is dan 15 jaar
Een oriëntatie op een 2e hands Toyota werd weinig pro-actief opgepakt. Ik werd verwezen naar de website "daar vind u ons aanbod". Ik had graag gezien dat de verkoopster meer met mij meedacht.

Service
Martinus cornelis van woudenberg (Voorburg)
28/12/2016
8

Omdat ik volledig tevreden ben, met het resultaat

Service
Marc Renckens (Voorburg)
14/12/2016
9

Voortreffelijke service, goede communicatie en vriendelijk

Verkoop
Fam. Kuipers-Pals (Den Haag )
09/12/2016
9

Wij vonden dat wij zeer vriendelijk werden ontvangen, professioneel, gastvrij.
Ruimte voor vragen en er werd geluisterd.
Er was tijd voor elkaar.
De dealer wist waar hij mee bezig was,dit was onze 1e private lease....gave ervaring!

Verkoop
J.D.van Mazijk (Rotterdam)
09/12/2016
10

Omdat De service goed is

Verkoop
S.Gangapersadsing (Den Haag)
09/12/2016
10

Kon niets vinden dat wij niet leuk vonden

Service
Anoniem
30/11/2016
8

Tevredenheid over het werk.

Service
Anoniem
24/11/2016
10

Wij zijn tevreden over de showroom medewekers(niet opdringerig)en tevens over de wekplaats.Keurig te woord gestaan met tekst en uitleg.

Service
Anoniem
23/11/2016
10

Well organized and professional.

Service
Anoniem
21/11/2016
3

Onderdelen waren niet op voorraad. Nieuwe afspraak gemaakt om auto opnieuw te brengen. Toen ben ik op het laatste moment gebeld dat het het onderdeel er nog steeds niet was. Daarna nooit meer iets gehoord van de garage...(naar een andere garage gegaan, alles binnen een dag gemaakt en 150.- goedkoper)

Service
Fam. Kuipers-Pals (Den Haag )
24/10/2016
9

Wij vonden dat wij zeer vriendelijk werden ontvangen, professioneel, gastvrij.
Ruimte voor vragen en er werd geluisterd.
Er was tijd voor elkaar.
De dealer wist waar hij mee bezig was,dit was onze 1e private lease....gave ervaring!

Service
Dhr. L.K. Monné (Voorburg)
19/10/2016
8

Ik kon na het oplichten van het controlelicht voor de bandenspanning direct langs komen voor controle. Er bleek een band onherstelbaar beschadigd die direct vervangen kon worden. Prima service.

Service
Constance den Baars (Voorburg)
17/10/2016
10

Al heel lang behoor ik tot de Toyota-familie.
Ik schep altijd op dat mijn oude wagen me nooit in de steek heeft gelaten.
Wat ik ook waardeer is dat ik altijd prettig te woord word gestaan aan de balie.
Geen onderscheid dus in aandacht voor eigenaars van dure 'bolides".
Is het dan gek dat ik altijd de mensen om heen aanmoedig om een Toyota te kopen?

Service
J.D.van Mazijk (Rotterdam)
12/10/2016
10

Omdat De service goed is

Service
S.Gangapersadsing (Den Haag)
12/10/2016
10

Kon niets vinden dat wij niet leuk vonden

Service
dhr. R.Vermeulen (Den Haag)
05/10/2016
9

Het onderhoud is goed gedaan en kleine terzijdes zijn niet van belang

Service
Dhr. H.J. Muller (Voorburg)
28/09/2016
10

Prettig geholpen.

Service
Anoniem
15/09/2016
9

Altijd vriendelijk ,correct en behulpzaam

Service
J.Lelieveld (Leidschendam)
08/09/2016
4

Auto met slecht koelende airco aangeboden voor onderhoud aan airco. tijdens onderhoud is schijnbaar een defect geconstateerd en reparatiekosten daarvan zijn groot.
Na overleg onderhoud gestaakt en reparatie niet uitgevoerd.
Na overleg de helft van onderhoudskosten afgerekend
De auto terug gekregen met een airco die alleen maar warme lucht blaast dus airco werkt nu helemaal niet meer.

Service
Anoniem
01/09/2016
10

Prettige ontvangstruimte, klantvriendelijke en efficiënt baliemedewerkers. Ook aan de telefoon correct en vriendelijk, prettig om gemaakte afspraken per mail bevestigd te krijgen.
Auto keurig afgeleverd, gewassen en gezogen, kortom prima bedrijf en zeer fijne auto om in te rijden mrt deze service.

Service
Kurt Musselmann (Nootdorp)
29/08/2016
10

Great service, friendly and very efficient customer service! Extra services/help with the car

Service
Anoniem
24/08/2016
5

heb alle oplossingen zel moeten bedenken en achteraan moeten gaan

Service
Anoniem
24/08/2016
10

Fantastisch om na een onderhoudsbeurt de auto schoon terug te krijgen, naast de goede prijzen en de gratis leenscooter. Ik ben zeer tevreden!

Service
Mevr. Kuijper-Martens (Leiden)
18/08/2016
8

Een correcte, plezierige behandeling. Geen nare verrassingen t.o.v. de kostenopgave.

Service
Anoniem
17/08/2016
10

Vriendelijk personeel; afspraken kunnen maken via de site; vertrouwen in deskundigheid en kwaliteit van werkzaamheden; geen financiele verrassingen.

Service
Verrijzer (Voorburg)
17/08/2016
7

Grootste dealer

Service
Anoniem
08/08/2016
9

Mijn Toyota dealer doet wat ze zegt. Werkt correct. Klant zal altijd tevreden zijn. Ik in ieder geval.

Service
Annelies Drost (Den Haag)
04/08/2016
9

Door de jaren heen prima service voor mijn auto. Nooit problemen ervaren.
Betrouwbaar en service conform afgesproken tijd verleend.

Service
Henk van Steenbergen (Den Haag)
25/07/2016
9

Prima service en de geleverde diensten waren volledig volgens afspraak, ook de nota!

Verkoop
Anoniem
20/07/2016
10

De ontvangst is bijzonder hartelijk en de verkoper heeft ons bijzonder accuraat en deskundig, "to the point" te woord gestaan. Afspraken zijn prima nagekomen en ook de bemiddeling en het contact met de leasemaatschappij liep vloeiend. Last but not least, wij zijn bijzonder tevreden met de Toyota!

Service
Anoniem
20/07/2016
9

Afspraak niet nagekomen maar daarna naar volle tevredenheid opgelost.

Verkoop
ton pronk (leidschendam)
20/07/2016
9

goede service

Service
Dhr G. Meijer (Voorburg)
19/07/2016
9

Al meerdere jaren kom ik bij deze dealer. En dat gaat altijd goed.

Verkoop
Heer en mevrouw Heikens (Den Haag)
13/07/2016
9

Alles is prima verlopen en we waren zeer tevreden over alle contacten.

Verkoop
Dhr.A.Bijster (Den Haag)
08/07/2016
9

Prettige mensen die je verder helpen

Service
C.P.Vierling (Leidschendam)
06/07/2016
10

Ik word altijd zeer goed behandeld

Verkoop
Mevr.Dimcheva (Den Haag)
06/07/2016
10

Zeer tevreden van alles

Service
Mw. E. Lubbes (Voorburg)
06/07/2016
10

Vriendelijk personeel. Goede uitleg en goede service.

Verkoop
Anoniem
23/06/2016
7

Klantvriendelijk en je op je gemak stellen beter gezegd de tijd voor je nemen

Verkoop
JP van der Poel (Den Haag)
23/06/2016
9

Vriendelijk, professioneel, toegankelijk.

Service
Anoniem
22/06/2016
8

Baliemedewerker vriendelijk.
Snelle service.

Service
Anoniem
17/06/2016
8

Sevicebeurten worden over het algemeen prima uitgevoerd. Bij bijzonderheden wordt je vooraf correct geïnformeerd en de planning klopt vrijwel altijd. Al met al behoor ik al jaren tot de tevreden klantenkring.

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
9

Vrindelijk, kundig, ter zake

Service
Anoniem
15/06/2016
8

ik geef niet hoger dan een acht. wel ik ik vermelden dat ik deze onderzoeken buitengewoon irritant vind.

Service
Dhr. F. Beers (Den Haag)
15/06/2016
10

Dealer geeft keurig aan wat kosten zijn, kleine gebreken worden opgelost en de auto wordt weer schoon teruggegeven. Prettige mensen aan de balie en in de werkplaats. Ik kom er al vele jaren voor onderhoud en de auto blijft goed ondanks 280.000 km op de teller. Dat geeft een stuk vertrouwen.

Service
H. Oudshoorn (Voorburg)
09/06/2016
9

Ik ben tevreden met de dealer en de Prius. Waarom geen 10. Omdat er een bandenreparatie zet in de Prius zit en dat wil ik NOOIT, NOOIT meer.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

Het is een zeer vriendelijke en professionele onderneming. Hoge kwaliteit en super dienstverlenend.

Service
Anoniem
02/06/2016
9

alles foutloos verricht voorzover door mij als totale leek te beoordelen

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Prima bedrijf, vriendelijk personeel, zeer aardige occasionverkoper/adviseur

Service
R. Jurkovich (Den Haag)
01/06/2016
9

Vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
De Heer Lex Ekkers (Rijswijk)
25/05/2016
10

gewoon een prima auto we hebben een maand eerder de zelfde auto voor mijn vrouw aan geschaft

Verkoop
Jeroen Scholten ('s-Gravenhage)
25/05/2016
10

We voelen ons vertrouwd met de dealer en met name de verkoper met wie we zaken doen. We hebben altijd een goed gevoel gehad bij deze verkoper en ons wordt niets aangesmeerd. Er wordt van het beste uitgegaan en dat ervaren we ook.
Wie weet, zien we elkaar wel weer en met het jaarlijkse onderhoud.

Service
Dhr. Timmermans (Leiden )
19/05/2016
8

Duidelijk overleg aan receptie en vakmanschap in werkplaats

Service
Anoniem
13/05/2016
9

Wij worden altijd uiterst vriendelijk ontvangen en bejegend door alle medewerkers van Toyota. Hebben naar onze mening ook te maken met kundige monteurs. Auto's worden steeds keurig en schoon afgeleverd.

Service
Johannes Retel (Den Haag, Leidschenveen.)
11/05/2016
8

De onderhoudsbeurten waren prima. Vorige keer werd de auto gewassen teruggegeven, nu niet. Een nieuwe auto koop ik niet bij Louwman, omdat deze mij al tweemaal een (veel) te lage inruil bood.

Service
Bergman A.K. (s'Gravenhage)
09/05/2016
8

Tevreden.

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
10

Over het geheel vriendelijk, correct en meedenkend naar de cliënt

Service
C. de Hart (Voorschoten)
04/05/2016
9

Vakbekwaam. Clientgericht. Betrouwbaar

Service
Mevr. Bolleboom (Leidschendam)
29/04/2016
10

Word snel een correct geholpen, goede uitleg wat de kosten zijn, kom niet voor verrassingen te staan!
Vriendelijk personeel, een zeer tevreden klant!!

Service
Rob de Vos (Rijswijk )
29/04/2016
10

Goede dealer aardige mensen

Verkoop
Anoniem
22/04/2016
7

Zeer tevreden over de verkoopfase.
Iets minder tevreden over de fase daarna. Vragen over het rijgedrag van de auto worden niet goed verklaard en ietwat haastig afgedaan.
Inmiddels zijn de eerste ervaringen met de werkplaats zeer positief.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Nogmaals omdat ik tevreden ben

Service
Dhr.f.jansen (Voorburg)
20/04/2016
9

Omdat ik altijd correct en tot volle tevredenheid word geholpen door deze dealer bij wie ik sinds 1988 uiterst betrouwbare autos heb gekocht uiteraard van het merk toyota.

Service
Jay (Den haag)
20/04/2016
7

Ze zijn klantvriendelijk en hebben een warme uitstraling. Het is een schone en nette ruimte waar je goed wordt ontvangen

Service
Anoniem
18/04/2016
10

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en heeft kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
9

De verkopster heeft mij uitstekend geholpen en blijft het doen met een glimach. Helaas heb ik al problemen met mijn gloednieuwe Aygo en moet binnenkort een tweede keer naar de garage. Dit is de enige reden waarom ik geen 10 heb gegeven.

Service
Jan Vrencken (Wateringen)
13/04/2016
9

Betrouwbare partner

Service
Mevrouw Den Os (Rijswijk)
13/04/2016
7

De werkplaats/receptie handelt klantgericht en de medewerkers zijn voorkomend in hun benadering. Wel is onze indruk dat de interne communicatie beter kan: dat komt ook de klant ten goede.

Service
Miljan (Den Haag )
13/04/2016
9

Muy buen servicio!

Verkoop
Robbert Rog (Den Haag)
13/04/2016
9

Bij binnenkomst van de showroom vriendelijk ontvangen. Verder uitstekend geholpen door de verkoper met de inruil een aankoop van de auto. Alles naar wens.

Service
Riekie Rompa (Voorburg)
06/04/2016
9

Omdat je correct, duidelijk en optijd geholpen wordt. De wachtruimte is keurig en goed verzorgd. Personeel vriendelijk en doen wat ze zeggen.

Service
Anoniem
05/04/2016
1

Slechte service, onbeschofte medewerkster receptie/werkplaats

Verkoop
Mevr. A.W. Steegers (Den Haag)
31/03/2016
9

Zou misschien wel een 10 gegeven hebben, maar heb nog geen ervaring met de werkplaats
De verkoopster : spontaan,bekwaam en eerlijk die krijgt hem well

Service
Dhr. J. A, van der Stelt (Voorburg)
30/03/2016
9

Zeer deskundig en humorvol verkooppersoneel. In de loop van de tijd is in mijn geval zelfs sprake van een groot wederzijds vertrouwen. Deskundig en vriendelijk baliepersoneel. Vooraf is duidelijk wat de kosten zijn van het onderhoud. Eventuele extra's worden vooraf besproken. Vriendelijk onderhoudspersoneel. Afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Betrouwbaar en goed zonder overdreven duur te zijn.

Service
Mw. van der Tas (Voorburg)
23/03/2016
10

Betrouwbaar, prettige omgeving.

Service
Anoniem
21/03/2016
8

APk in orde, papieren in orde, later dus niet in orde!

Verkoop
Anoniem
14/03/2016
8

klant vriendelijk en service gericht.

Verkoop
dhr. W. Kessels (Den Haag)
11/03/2016
10

Prima service

Verkoop
Anoniem
09/03/2016
10

ER WAS PRINCIPE
BEGRIP
EN EEN SNELLE EN GOED AFHANDELING

Service
mevr H.B. van Hoek - Barten (Wassenaar)
09/03/2016
10

Uitstekende behandeling, service en verzorging van de voorbereiding van de beurt, het comfortabel wachten tijdens de lange beurt, en de uitstekende afhandeling.

Service
Anoniem
01/03/2016
7

Goede kennis van zaken, en fijn om weer met een betrouwbaar gevoel op pad te gaan.

Verkoop
de Heer Lex Ekkers (Rijswijk)
24/02/2016
10

een bedrijf dat ik al jaren kende waar voor ik zelf ook werkzaam heden heb verricht en altijd een fijne samen werking

Service
Dhr A.Bijster (Den Haag)
17/02/2016
10

Zoals vermeld snel en goed geholpen

Verkoop
R van Heijst (Rijswijk)
17/02/2016
9

Zeer tevreden. Verkoper was erg vriendelijk en betrokken bij de verkoop. Er werd alles aan gedaan dat ik op tijd mijn auto kreeg. Fouten werden direct gecorrigeerd. Snelle levering en een top verkoopster!

Verkoop
Anoniem
08/02/2016
8

goed gevoel.

Service
Dhr B.J.J.van Velzen (Voorburg)
05/02/2016
8

ik ben goed geholpen

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
10

goede service van de verkoper, vriendelijk en denkt mee. Hij neemt je serieus.

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Men is professioneel en vriendelijk maar dat komt tot uiting in de prijs. Onderhoud bij de dealer is daardoor niet voor iedereen weggelegd.

Verkoop
F Kouwen (Rijswijk)
27/01/2016
10

Klantvriendelijk, verstand van zaken, uitstekende service

Service
H.M. Lelieveld (Nootdorp)
27/01/2016
10

Alles, van het maken van een afspraak tot en met het weer ophalen van de auto is heel correct geregeld. Factuur is netjes met me doorgenomen. Ook vind ik het belangrijk dat ik vriendelijk te woord werd gestaan.

Service
Mark Gerritsma (Den Haag)
27/01/2016
9

Goede service

Service
Thomas (Leidschendam)
27/01/2016
10

Alles is netjes en professioneel afgehandeld in een korte tijd.
Super

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

De afhandeling van zowel de aankoop als de lease was deskundig en adequaat.

Verkoop
Bart (Rotterdam)
25/01/2016
10

Kundig, vriendelijk personeel. Ruime locatie. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid

Verkoop
M. Nobel (Zoetermeer)
25/01/2016
10

Bij ontvangst word je netjes te woord gestaan. Er wordt direct een kopje koffie of thee aangeboden. De verkoopadviseur is een zeer prettig persoon. Hij geeft goede adviezen en heeft ook een goed gevoel voor humor. Door zijn advies ben ik zelfs van smaak veranderd (kleur auto en kleur bekleding) en daar ben ik zeer blij mee! Ook de aflevering ging hartstikke goed. Men neemt de tijd om alles netjes en rustig uit te leggen.

Verkoop
Anoniem
20/01/2016
9

Een maand geleden heb ik mijn Toyota Auris Touring Sports Hybrid Lease Pro mogen ophalen bij deze dealer.
Voor mij de eerste ervaring met Toyota, na de proefrit was ik hele enthousiast geworden. Een complete auto en met een gunstige bijtelling.
Vanaf het eerste bezoek voor de proefrit tot de aflevering heel fijn geholpen en duidelijke informatie/uitleg gekregen.

Service
Anoniem
20/01/2016
10

Prijsopgave klopte, aanpassing werkzaamheden was noodzakelijk en wachtruimte prima

Service
Anoniem
13/01/2016
8

Ik ben tevreden, prettige en goede service.

Service
Anoniem
13/01/2016
8

Prima dealer.
Goede service.
Inplannen beurt kan beter.

Service
Anoniem
13/01/2016
8

Tot nu toe tevreden.

Service
P. Holdert (Rijswijk ZH)
13/01/2016
9

Vriendelijk, correct en bijzonder prettig.

Service
Anoniem
08/01/2016
9

Fijne service, goede en duidelijke communicatie over prijzen en tijden

Service
Marinus Verhage (Leidschendam)
30/12/2015
8

prettige behandeling, voldoende en vakkundge informatie

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
8

Prima service, keurig te woord gestaan, goed geholpen! Verder erg blij met de nieuwe auto.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Prima service en correcte afhandeling

Service
Dhr. Van Haaften (Den Haag)
23/12/2015
2

Kom met een lekkage in de auto naar de dealer. Kom auto halen en krijg te horen we weten het niet zeker maar de voorruit is niet origineel en lekt waarschijnlijk. Ik betaal bijna 100.00 euro en weet niet wat het probleem is en de lekkage is niet opgelost. Ik naar Carglass gegaan die hebben binnen 20 minuten lekkage gevonden kwam niet van de ruit.

Service
J.A. Verkerk (Leidschendam)
23/12/2015
9

Ik word tegenwoordig snel en correct geholpen. Na een reparatie word ik altijd geïnformeerd over de reparatie.
In elk geval heb ik mijn draai gevonden.

Service
Anoniem
16/12/2015
9

prima service

Service
Anoniem
14/12/2015
10

De service aan de auto zowel aan mij als client zijn perfect!

Verkoop
Mevr. R. Overdijk (Zoetermeer)
14/12/2015
9

Op een prettige manier geholpen

Service
Anoniem
09/12/2015
8

vriendelijke medewerkers. goede voorlichting

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Efficient en correct.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Tot op heden goede ervaringen / Service ook goed.

Service
Piet de Leeuw (Leidschendam)
02/12/2015
10


Prima alles geregeld, vakkennis, verzorging, wachtruimte,

Service
André Cats (Leidschendam)
25/11/2015
8

Klantvriendelijk en volledig en netjes uitgevoerde reparatie en onderhoudswerkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
10

Erg tevreden met de dienstverlening, en nu erg blij met deze mooie auto!

Service
Dhr. J.A. van der Stelt (Voorburg)
25/11/2015
10

Het bedrijfsgebouw straalt rust en vertrouwen uit. Dit wordt waar gemaakt door deskundig en vriendelijk personeel aan de balie. Tot nu toe zijn de reparaties aan mijn Toyota Avensis goed en volledig uitgevoerd. Vooraf weten wat de kosten zullen zijn, vind ik heel belangrijk, geen verrassingen achteraf.

Service
Anoniem
19/11/2015
10

vanwege de klantvriendelijkheid en de correcte uitvoering van de controlebeurten en bandenwisseling.

Service
Anoniem
18/11/2015
8

klant vriendelijk en een goede service

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
9

correcte behandeling en afhandeling van het bestel en leverproces

Service
Anoniem
16/11/2015
9

Je wordt correct te woord gestaan en ook correct behandeld.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Keurige afspraak gemaakt voor een APK en het verwisselen van de banden.
Correcte ontvangst zowel bij het afleveren van de auto als bij het weer ophalen.
Alles gedaan binnen de opgegeven tijd.

Service
Jan Langeveld (Den Haag)
11/11/2015
10

Goede service, vriendelijk personeel

Verkoop
Vincent Gaal (Nootdorp)
11/11/2015
10

Denken uitstekend met de klant mee, zijn zeer geduldig en helpvaardig met het bepalen van de keuze en uitvoering van de auto. Ook de verkopers waarmee ik te maken had waren allemaal bijzonder klantvriendelijk.

Service
Anoniem
05/11/2015
8

Prima dealer, nette overzichtelijke zaak/showroom. Vriendelijke, behulpzame en niet opdringerige bediening.

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
9

Vriendelijk meedenkend personeel, komt afspraken na.

Service
Co van Lienden (Leidschendam)
04/11/2015
10

Bij de eerste beurt was al de info goed. Prijs werd medegedeeld en de volgende dag met de verleende fiets naar de garage terug om mijn Aygo weer op te halen! Allemaal prima geregeld hoor!!

Service
H.W.Louwersheimer (Rijswijk)
04/11/2015
10

Zeer klantvriendelijke en kundige medewerkers.

Service
Anoniem
29/10/2015
8

prima service en goede kostenindicatie

Service
andre utermark (den haag)
28/10/2015
8

ik ben prettig geholpen.

Verkoop
Johan Verkerk ('S-Gravenhage)
28/10/2015
10

Prettige manier van ontvangst en contact met aftersales

Verkoop
Mevr. Zainab Aldin (Den Haag)
28/10/2015
10

Ik geef een 10 doordat zij een van de beste verkoopadviseurs hebben. Iemand als mij die voor het eerst een auto koopt kan niets anders meer vragen dan geholpem te worden door een vriendelijke en behulpzame verkoopadviseur.

Service
Dhr. A.Smallenbroek (Leidchendam)
21/10/2015
9

Goed doordacht en werkende procedure van informatie verstrekken vooraf, en bij doorbellen bevindingen van zowel technische als financiële consequentie gedurende onderhouds-respectievelijk-herstel behandeling. Ook zeer te waarderen de mogelijkheid van het directe contact met de behandelende autotechnicus.

Verkoop
mv D.Etnel (v lennepstraat 389)
16/10/2015
10

De Lowman dealer beoordeel ik met een hoog cijfer om dat ze ook wat de prijs betreft ik voordeliger uit kwam .Ik kreeg na het aanreiken van de autosleutel een bos bloemen en dat gaf een fijn gevoel.

Service
Dhr. A. Baggerman (Rijswijk)
14/10/2015
9

om dat deze betrouwbaar is en de afspraken nakomt

Service
Anoniem
12/10/2015
9

Ben zeer te vreden over goede servus

Service
Anoniem
12/10/2015
10

Omdat deze dealer dit cijfer vol verdient: service met een vriendelijk gezicht.

Verkoop
De groot (Leidschendam)
07/10/2015
7

Kopen ging snel ook de levering mis de bloemen

Verkoop
dhr. s.j.n. de gier (delft)
28/09/2015
10

Goed advies, prettige vertegenwoordiger, goede afhandeling

Verkoop
John Luijten (Den Haag)
28/09/2015
9

door het contact met één van de medewerkers.

Verkoop
Dhr. T.D. Schwarz (Den Haag)
23/09/2015
10

Bereikbaarheid
Kundig personeel

Service
T.Kuipers (Leidschendam)
23/09/2015
10

Een perfecte benadering en afhandeling.

Service
Anoniem
17/09/2015
4

Omdat mijn auto veel korter in de service is geweest dan normaal voor een kleine beurt als gevolg van later begonnen dan de afspraak er kwam nl een mevrouw tussendoor
Blijkbaar is dat met mijn auto ingelopen. Ik moest wel het volle bedrag betalen.

Service
Anoniem
17/09/2015
9

Ik ben er tevreden met de dealer. Ze behandeld je netjes en er vriendelijk

Service
Mevr. vd Tas (Voorburg)
16/09/2015
10

Ben zeer tevreden over de kundigheid, stiptheid, netheid en voorkomendheid van dit bedrijf.

Service
A M J van Houdt (Rijswijk)
11/09/2015
9

Omdat ze zeer goed de klant informeren over de totale auto.En schoon opleveren!
Ook over de eventuele komende gebreken bij een oude auto zoals de mijne
Bravo!

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Zeer tevreden over deze dealer, vriendelijk personeel, kennis van zaken, bereid mee te denken en advies te geven, goede prijsopgaaf ontvangen, geen verrassingen, voldoende mogelijkheden (stoelen, koffieautomaat, lectuur, gratis wifi e.d.) in de wachtruimte.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

Professioneel en service gericht en dat zonder poespas, in vergelijking met eerdere ervaringen zeker een vooruitgang

Service
Bob van Pareren (Den Haag)
11/09/2015
9

Onberispelijk, geruisloos goed

Verkoop
Ed van Dam
11/09/2015
10

Prettig, doch zakelijk contact met begrip van de wensen van de klant en zeer correcte voorlichting, ook indien het negatief nieuws is.
Ik heb niet zo dikwijls nieuwe auto's gekocht, maar de paar maal dat dit gebeurd is steekt de laatste aankoop, qua ervaring met de verkoopadviseur er bovenuit!

Service
J.I.M. Polders-Rensen (Voorburg)
11/09/2015
8

wachttijd bij de balie voordat je aan de beurt bent
winterbanden niet aanwezig terwijl wissel was afgesproken

Verkoop
Mevr. M. Zomerschoe (Den Haag)
10/09/2015
9

Klantgerichte info en vriendelijkheid

Service
Anoniem
26/08/2015
8

van verkoop tot service gewoon ok, alleen de mensen bij fin admin zijn niet klantgericht en niet vriendelijk.

Service
Dhr. P.A. Stringa (Rijswijk Zuid-Holland)
26/08/2015
8

Deze dealer lijkt mij een goede service te bieden. Echter er werd alleen via de factuur een beetje afstandelijk en kort uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden.

Verkoop
Hans den Boef (den Haag)
26/08/2015
8

Gewoonweg een goede dealer, de website mag wel wat vriendelijker worden in het samenstellen van je auto.

Service
mevr. C.Woord Mevr. C. Plazier (Zoetermeer)
26/08/2015
8

prettige behandeling

Service
Anoniem
19/08/2015
10

zeer bekwaam en klantgericht

Service
j.m. Gelauff (Berkel en Rodenrijs)
19/08/2015
10

goed en accuraat geholpen

Service
Gerhard Caubo (Leidschendam )
05/08/2015
9

Vriendelijke en deskundige afhandeling van de servicebeurten aan mijn Auris!

Service
J.Frans de Zoete (Den Haag)
05/08/2015
8

alles correct afgewikkeld conform prijs en tijd.

Service
Marga Meurink (Den Haag)
03/08/2015
5

Er was beloofd dat er met de andere vestiging contact opgenomen zou worden , werd afgedaan met bel zelf maar.
Auto zou volledig schoon afgeleverd worden, totaal niets aan gedaan.
Op de vraag van waardoor is er een lekkage in de koplamp, kon geen antwoord gegeven worden.
Auto om 08.30 uur afgeleverd voor een beurt en pas aan het einde van de dag gebeld voor akkoord voor de nodige reparaties.
Afgeraffeld lijkt mij.

Service
Annelies Drost (Den Haag)
23/07/2015
9

Betrouwbaar, goede service en klantvriendelijk. Ook waardering voor 'oudere' auto.

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Een 10 staat voor perfectie. Er is altijd ruimte voor wat verbetering.

Verkoop
Fred Overduin (Den Haag)
22/07/2015
10

Deze dealer heeft het goed voor elkaar. Prima ligging, Prachtige showroom & down-to earth verkopers die weten Wat ze verkopen en de klant gedurende het hele process ondersteunen op een klantvriendelijke manier.

Service
Anoniem
09/07/2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben met deze dealer

Service
Anoniem
08/07/2015
8

In het verleden was mijn accu tot 3 keer leeg getrokken, zodat de wagen niet starten. De oorzaak hiervan was wel bekend bij de importeur, maar niet bij de dealer. Toen ik de oorzaak vertelde aan de dealer, had ik het idee dat ze mij niet geloofde, maar ze hebben denkelijk het ook niet aan de importeur gevraagd.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Prima service en zeer vriendelijk

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

Alles top geregeld en snel

Service
Dhr. W.A.M. Bogers (Den Haag)
08/07/2015
10

prima service, prettige wachtruimte, terzakekundige medewerkers, prettige behandeling.

Service
Mevrouw m.meuleman (Voorburg)
08/07/2015
10

Zeer prettig,voorkomend en capabel personeel.

Service
Wenda Verkuyl (Utrecht)
08/07/2015
10

Zeer vriendelijke vakmensen, voor een faire prijs.

Service
Anoniem
24/06/2015
6

Wachttijd aan balie/bij dealer en bij kleine werkzaamheden - die op te voren gemaakt afspraaktijdstip worden verricht, zoals bijv. wisselen winterbanden - soms bijzonder lang.

Service
Anoniem
24/06/2015
8

Goede service en duidelijke uitleg over de reparatie.
Klantvriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
24/06/2015
9

Pand, locatie, medewerkers, behandeling e.d.

Verkoop
Anoniem
23/06/2015
10

Eerlijkheid en goede service

Service
Anoniem
23/06/2015
7

we moeten hel wel leuk houden hoge cijfers geef ik nooit bedankt voor de goede uitvoering

Service
Arthur Banwarie (Den Haag)
18/06/2015
9

Dit is een klantvriendelijk bedrijf waar een prettige ontvangst en goede kop koffie bij een vrijblijvend gesprek moeiteloos samengaan. Openingstijden zijn fijn, werkplaats en service houden zich aan gemaakte afspraken.

Service
Mevrouw L.H. van Vianen (Rijswijk ZH)
18/06/2015
9

Men heeft hart voor de klanten en realiseert zich dat een auto tegenwoordig een essentieel onderdeel van het leven is. Ook op vrijdagmiddag wordt verwezen naar de Toyota pechhulp en er wordt gewacht en teruggebeld om zeker te zijn dat de auto is afgeleverd bij een garage ter reparatie.

Verkoop
J.G. de Roos (Leek)
17/06/2015
9

prijs, vakkennis, vriendelijkheid, klantgericht, betrouwbaarheid (doen wat je zegt)

Service
T.J. van Beek (den Haag)
17/06/2015
8

attent op beurten, service gericht, zie eerdere toelichting

Service
Wim vrolijk (Leidschendam)
04/06/2015